Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com

Tentang Kami

Shenzhen Junankang Médis Téhnologi Co., Ltd. didirikeun dina bulan Agustus 2004. Éta mangrupikeun perusahaan propésional anu didédikasikeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi produk médis pinter. Perusahaan perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun produksi, penjualan sareng jasa.

Produk utamina nyaéta: sistem manajemen ujian fisik cerdas, terminal mandiri (pérak Yitong), Yizhangtong, pusat percetakan mandiri rumah sakit, pilem médis anyar (laser, termal, inkjet), pilem awan éléktronik, pilem médis sapertos printer gambar ( laser, termal, inkjet), pamilih pilem swalayan. Dina 2015, anjeunna nampi investasi strategis ti ibukota ventura anu terkenal Xiantong Capital. Dina taun anu sami, anjeunna kéngingkeun inpormasi modal tina Biro Élmu Téhnologi sareng Shenzhen.

Perusahaan ngagaduhan sababaraha patén-patén penemuan nasional, patén-patén modél utiliti, patén-patén desain, hak cipta parangkat lunak sareng hak cipta mérek. Sakaligus Ngagaduhan dua sertipikat lisénsi produksi alat médis sareng lisénsi bisnis, éta mangrupikeun National Foundation for Poverty Alleviation, Primary Health Care Foundation, mitra Strategis Shenzhen tina perusahaan internasional sareng domestik anu terkenal sapertos lembaga Mindray Médis, Shenzhen ZTE, Shanghai United Imaging, sareng sajabana, gaduh Rumah Sakit Rahayat Provinsi Henan, Rumah Sakit Rahayat Zhengzhou, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Afiliasi Universitas Teknologi Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Shenzhen Bao mangrupikeun Kacamatan Rakyat Rumah Sakit Rumah Sakit, Rumah Sakit Jalma Hainan Sanya, Rumah Sakit Jalma Kota Jiujiang, Rumah Sakit Zibo Central sareng ratusan lembaga médis sanés di sanés nagara mangrupikeun palanggan anu kualitas.

2019 Mesin tablet mandiri perusahaan ngagaduhan juara sapuluh mérek mesin swalayan médis Cina.

Dipaké dina pangolahan bisnis rawat jalan rawat sareng rawat (mesin swalayan yinyitong), pamrosésan bisnis departemen pamariksaan médis, percetakan laporan sareng beungkeutan (Mesin pamriksa fisik diri); dipaké pikeun fotografi sinar-X pikeun ngarékam gambar radiografi pikeun diagnosis klinis (pilem médis); dipaké babarengan sareng pilem médis pikeun pilem Pitulung nyalira nyetak sareng ngalaporkeun panggunaan (pamilih pilem mandiri, printer médis)

Sertipikat 3C, sertifikasi berteknologi tinggi nasional, patén penemuan, hak cipta parangkat lunak, rékaman produksi alat médis, lisénsi bisnis alat médis

Éta diakuan ku Yayasan Nasional Tiongkok pikeun Panyingkiran Kemiskinan, Yayasan Perawatan Kaséhatan Dasar, Shenzhen Mindray Médis, Shenzhen ZTE, Shanghai United Imaging, sareng sajabana mitra stratégi perusahaan sareng lembaga anu terkenal, kalayan Rumah Sakit People's Provinsi Henan, Zhengzhou Peopleâ Rumah Sakit Rumah Sakit, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Universitas Teknik Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Rumah Sakit Umum Kabupaten Bao, Rumah Sakit Jalma Hainan Sanya, Rumah Sakit Jalma Kota Jiujiang, Palanggan anu kualitasna saé tina ratusan lembaga médis di saluruh nagara sapertos Rumah Sakit Zibo Central. Di 2019, mesin tablet mandiri perusahaan meunang Juara Mesin Médis Timer Tiongkok Top sapuluh mérek.