Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com

Tentang Kami

Maca deui >
Shenzhen JAK Médis Téhnologi Co., Ltd.

Shenzhen Junankang Médis Téhnologi Co., Ltd. didirikeun dina bulan Agustus 2004. Éta mangrupikeun perusahaan propésional anu didédikasikeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi produk médis pinter. Perusahaan perusahaan berteknologi tinggi ngahijikeun produksi, penjualan sareng jasa. Produk utamina nyaéta: sistem manajemen ujian fisik cerdas, terminal mandiri (pérak Yitong), Yizhangtong, pusat percetakan mandiri rumah sakit, pilem médis anyar (laser, termal, inkjet), pilem awan éléktronik, pilem médis sapertos printer gambar ( laser, termal, inkjet), pamilih pilem swalayan. Dina 2015, anjeunna nampi investasi strategis ti ibukota ventura anu terkenal Xiantong Capital. Dina taun anu sami, anjeunna kéngingkeun inpormasi modal tina Biro Élmu Téhnologi sareng Shenzhen. Perusahaan ngagaduhan sababaraha patén-patén penemuan nasional, patén-patén modél utiliti, patén-patén desain, hak cipta parangkat lunak sareng hak cipta mérek. Sakaligus Ngagaduhan dua sertipikat lisénsi produksi alat médis sareng lisénsi operasi, éta mangrupikeun National Foundation for Poverty Alleviation, Primer Yayasan Perawatan Kaséhatan, mitra Strategis Shenzhen tina perusahaan internasional sareng domestik anu terkenal sapertos lembaga Mindray Médis, Shenzhen ZTE, Shanghai United Imaging, sareng sajabana, gaduh Rumah Sakit Rahayat Provinsi Henan, Rumah Sakit Jalma Zhengzhou, Rumah Sakit Rakyat Shenzhen, Rumah Sakit Afiliasi Universitas Téknik Hebei, Rumah Sakit Umum Angkatan Darat Shenyang, Shenzhen Bao mangrupikeun Kacamatan Rakyat Rumah Sakit Rumah Sakit, Rumah Sakit Jalma Hainan Sanya, Rumah Sakit Jalma Kota Jiujiang, Rumah Sakit Zibo Central sareng ratusan lembaga médis sanés di sanés nagara mangrupikeun palanggan anu kualitas. 2019 Mesin tablet mandiri perusahaan ngagaduhan juara sapuluh mérek mesin swalayan médis Cina.