Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > Printer médis Printer médis > Inkjet Printer
Inkjet Printer
  • Air ProInkjet Printer

Inkjet Printer

Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI
Modeu percetakan: percetakan inkjet
Jinis kartrid: kartrid pamisah;

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Printer Inkjet

Modél produk: JAK-600

Departemén anu lumaku: DR, percetakan pilem CR

Modeu percetakan:percetakan inkjet

Ulasan produk

Printer pilem médis JAK-600

Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI

Parameter dasar:

Format percetakan: A3 +, 11X14

Resolusi luhur: 9600 × 2400dpi;

Kacepetan nyetak:

Warna eSat: sakitar 8.8ipm;

ESAT hideung bodas: sakitar 11.3IPM;

Poto (8 "x10" gambar) PP-201: sakitar. 75 detik;

Poto (11 "x14" gambar) PP-201: sakitar. 120 detik;

Poto (4 "x6") PP-201 / Margét tanpa wates: sakitar. 36 detik;

Jinis kartrid: kartrid pamisah;

Jumlah kartrid tinta: kartrid mangsi lima warna;

Kapasitas ageung: kartrid 1.8L

Tegangan suplai kakuatan: 100-240V, 50 / 60Hz;

Sayaga Konsumsi Daya: sakitar 1.3W, Tutup: sakitar 0.5W, Print: sakitar 20W.

Tag Panas: Printer médis,Médis printer,Inkjet Printer, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, khusus, harga, cutatan.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.