Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > Printer médis Printer médis > Printer laser
Printer laser
  • Air ProPrinter laser

Printer laser

Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI
Modeu percetakan: percetakan laser

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Printer laser

Modél produk: JAK-400A

Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI

Modeu percetakan:percetakan laser

Ulasan produk

Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI

Parameter dasar

Format percetakan: A3 +, A3, A4, 13 × 17in, 11 × 14in, 10 × 12in, 8 × 10in;

Laju nyetak: hideung bodas: 37PPM, warna: 38PPM;

Resolusi ageung: 1200X2400dpi;

Kapasitas suplai kertas: karton standar: 500 halaman (4);

Waktos pemanasan: kirang ti 28 detik, kirang ti 24 detik nalika kakuatan utama dihurungkeun (suhu kamar 20â "ƒ);

Catu daya: AC 220-240V (± 10%), 50 / 60Hz (± 3%), 10 / 15A;

Kakuatan luhur: kirang ti 2.2KW (220V ± 10%), kirang ti 2.4KW (240V ± 10%);

Dormancy: kirang ti 2.2W (220V); Ngirit daya: kirang ti 42W; Sayaga: kirang ti 60W.



Tag Panas: Médis film,Médical printer,Laser printer, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, khusus, harga, cutatan.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.