Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > mesin jasa mandiri médis mesin jasa mandiri médis > Terminal mandiri médis
Terminal mandiri médis
  • Air ProTerminal mandiri médis
  • Air ProTerminal mandiri médis
  • Air ProTerminal mandiri médis
  • Air ProTerminal mandiri médis

Terminal mandiri médis

terminal mandiri médis ku perusahaan shenzhen jun ankang sareng rumah sakit masarakat shenzhen ngeunaan panilitian sareng pamekaran, produksi, kasohor pisan ku rumah sakit sareng terminal pelayanan médis masarakat, tiasa numutkeun ka jalma anu béda yén syarat pamariksaan médis , mandiri pilihan calakan dina pamariksaan fisik, nawar lisénsi supir pikeun pamariksaan médis, paket pamariksaan pribadi, merenah sareng gancang ngalengkepan proyek médis. Tegesna ningkatkeun éfisiénsi kerja departemén pamariksaan fisik, sareng ngaoptimalkeun lingkungan ujian fisik di rumah sakit.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk


Terminal mandiri médis

Modél produk: JAK-800M

Posisi produk

Terminal mandiri ujian fisik hiji-eureun

Bubuka produk

JAK - 800Mterminal mandiri médisku perusahaan shenzhen jun ankang sareng rumah sakit masarakat shenzhen ngeunaan panilitian sareng pamekaran, produksi, kasohor ku rumah sakit sareng terminal pelayanan médis masarakat, tiasa numutkeun ka jalma anu béda yén syarat pamariksaan médis, mandiri mandiri pilihan dina pamariksaan fisik, tawaran lisénsi supir pikeun pamariksaan médis, pakét pamariksaan pribadi, merenah sareng gancang ngalengkepan proyek médis. Pentingna ningkatkeun épisiénsi kerja departemén ujian fisik, sareng ngaoptimalkeun lingkungan ujian fisik di rumah sakit. Éta parantos lebet kana departemen pamariksaan fisik Rumah Sakit Rakyat Shenzhen sareng lembaga médis anu sanés, sareng parantos seueur dipuji.


Kauntungan produk

1. Alat tunggal tiasa ngabantosan pasién sadayana prosedur non-diagnosis sareng perlakuan pamariksaan fisik ku nyalira, sareng penampilan, modul fungsional sareng antarmuka UI tiasa disaluyukeun.

2. Dumasar kana kaayaan anu sabenerna di rumah sakit, ti saprak penampilan dugi ka antar muka, tina perangkat keras dugi ka fungsina, pikeun ngahontal anu kacida disesuaikan.

3. Sisi kénca sareng katuhu tiasa dilegakeun numutkeun paménta, anu tiasa ngawujudkeun operasi tilu jalma dina rohangan anu kawates sareng salajengna ngaoptimalkeun tingkat pemanfaatan sumberdaya ruang angkasa di rumah sakit.

4, Ngadopsi tampilan layar duaan, luhurna nyaéta layar tampilan, handapeunna layar sentuh, ngadukung multi-touch, sabanding sareng pangalaman touch telepon pinter anu hadé.

5. Épéktip pondok jarak fisik antara departemén fungsional di rumah sakit, sareng ngirangan waktos ngantri pasién dina hubungan sanés diagnosis sareng pangobatan di rumah sakit.

Fungsi utama

Pendaptaran sareng pamayaran: pendaptaran janjian, WeChat, Alipay sareng bentuk pembayaran anu sanés.

Poto sareng cetak: nyandak poto pamariksa médis dina situs, nyetak formulir pamariksaan fisik, lembar paréntah sareng kode batang pamariksaan fisik.

Kéngingkeun laporan pamariksaan fisik: dukung kertas A4, A5 pikeun nyetak laporan pamariksaan fisik.



Tag Panas: Film médis,Médical printer,Medical terminal mandiri, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, disesuaikan, harga, cutatan.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.

Produk Patali