Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > Printer médis Printer médis > Printer termal médis
Printer termal médis
  • Air ProPrinter termal médis

Printer termal médis

pilem garing médis
Departemén anu lumaku: DR, CR, CT, percetakan pilem MRI
Format percetakan: 8X10, 11X14, 14X17

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Printer termal médis

Modél produk: JAK-700B

Departemén anu lumaku:Nyetak pilem DR, CR, CT, MRI

Modeu cetak:pencitraan termal langsung

1. Format percetakan: 8X10, 11X14, 14X17;

2. Kecepatan nyetak: 90 lambar / jam;

3, résolusi pangluhurna: 300DPI;

4, pilem garing médis;

Fungsi utama

Departemén anu lumaku:Nyetak pilem DR, CR, CT, MRI

Modeu cetak:pencitraan termal langsung

1. Format percetakan: 8X10, 11X14, 14X17;

2. Kecepatan nyetak: 90 lambar / jam;

3, résolusi pangluhurna: 300DPI;

4, pilem garing médis;

Tag Panas: Médis printer,Médical printer,Medical printer termal, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, khusus, harga, cutatan.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.