Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > Pilem médis Pilem médis > Pilem termal
Pilem termal

Pilem termal

Alat gambar cocog sareng sadaya protokol DICOM.Konida, Fuji, Agfa sareng alat-alat pencitraan termal anu sanés.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Spésifikasi pilem termal

8x10in, 10x12in, 11x14in, 14x17in

Struktur jeung Komposisi

Éta diwangun ku lapisan termosensitif, dasar pilem PET sareng lapisan pelindung. Dianggo pikeun ngarékam gambar kaluaran sinyal digital ku sistem CT, MRI, CR, DR, dada X.

Wengkuan aplikasi

Éta cocog pikeun departemén pencitraan rumah sakit (CT, MRI, CR, DR, dada X - ray).

Fungsi utama

Pilem garing Téhnologi Médis Junankang

Bahan:pencitraan termal, pencitraan laser, pencitraan inkjet (sadayana tilu téknologi)

Lingkungan operasi:operasi kamar anu caang (teu aya paparan, teu aya cetak anu tiasa dianggo deui)

Alat anu cocog:Alat gambar cocog sareng sadaya protokol DICOM.

Cocog sareng mérek:Konida, Fuji, Agfa sareng alat-alat imaging termal sanés.

Fitur:kabut abu leutik, definisi tinggi, kapadetan tinggi, warna caang, gampang ngagunakeun

Tag Panas: Pilem médis

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.