Nelepon Kami +86 13802272098
Surélék Kami yonghongxiao@126.com
Imah > Dokter pérak Dokter pérak > Terminal swalayan Yinyitong dipasang témbok
Terminal swalayan Yinyitong dipasang témbok
  • Air ProTerminal swalayan Yinyitong dipasang témbok

Terminal swalayan Yinyitong dipasang témbok

Terminal swalayan yinyitong anu dipasang dina témbok ngadukung ngeusian ulang jasa diri, janjian, pendaptaran, pamayaran, daptar percetakan, percetakan faktur sareng percetakan laporan diagnostik.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Posisi produk

dipasang témbok yinyitong selterminal f-service,ngadukung ngecas deui jasa-diri, janjian, pendaptaran, pamayaran, daptar percetakan, percetakan faktur sareng percetakan laporan diagnostik.

Bubuka produk

Salaku terminal mandiri anu komprehensif, JAK-800H tiasa disaluyukeun sareng tingkat anu luhur, jarang di industri. SDP-7E ngahijikeun fungsi pangakuan raray, tiasa nyayogikeun pasién, pasini, pendaptaran, pamayaran, percetakan daftar sareng sanés anu sanés. -diagnosis sareng perawatan item, ngabantosan pasién pikeun gancang ngalengkepan pitulung diri, pisan nyingkat waktos ngantosan pasién dina hubungan sanés diagnosis sareng pangobatan, sareng sacara efektif ningkatkeun kualitas jasa médis rumah sakit.

Kauntungan produk

1. Alat tunggal tiasa ngabantosan penderita ngalengkepan prosés non-diagnosis sareng pangobatan nyalira, sareng tampilan, modul fungsional sareng antarmuka UI tiasa disaluyukeun.

2. Dumasar kana kaayaan anu sabenerna di rumah sakit, ti saprak penampilan dugi ka antar muka, tina perangkat keras dugi ka fungsina, pikeun ngahontal anu kacida disesuaikan.

3. Sisi kénca sareng katuhu tiasa dilegakeun numutkeun paménta, anu tiasa ngawujudkeun operasi tilu jalma dina rohangan anu kawates sareng salajengna ngaoptimalkeun tingkat pemanfaatan sumberdaya ruang angkasa di rumah sakit.

4, Ngadopsi tampilan layar duaan, luhurna nyaéta layar tampilan, handapeunna layar sentuh, ngadukung multi-touch, sabanding sareng pangalaman touch telepon pinter anu hadé.

5. Épéktip pondok jarak fisik antara departemén fungsional di rumah sakit, sareng ngirangan waktos ngantri pasién dina hubungan sanés diagnosis sareng pangobatan di rumah sakit.

Fungsi utama

1. Kartu médis / Pendaptaran kartu Jaminan Sosial

2. Pasini kanggo pendaptaran / pendaptaran

3. Pariksa / nyitak daptar dinten dirawat di rumah sakit

4. pamayaran Alipay, pamayaran WeChat, pamayaran nganggo kartu médis / kartu jaminan sosial,

5. Scanning barkod

6, mesin saklar waktos

7. Panilitian profil rumah sakit

8. Evaluasi kapuasan dokter

9. Fungsi ajakan sora

Tag Panas: Film médis,Médical printer,Wall-mount terminal mandiri Yinyitong, Cina, pabrik, pemasok, pabrik, ngarobih, harga, cutatan.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.